Logget ind som:
Dana Erhvervsservice ApS
Log ud

© Bygpriser.dk
info@bygpriser.dk
Telefon 20 46 12 99

   

|  Generelt  |  Priser  |  Formularer  |  Links  |

Bygpriser.dk
– et godt værktøj når du skal finde den rigtige håndværker til aftalt tid og pris

Bygpriser.dk er et IT-værktøj, der giver firmaer og privatpersoner mulighed for at henvende sig og opnå pristilbud, når der ønskes udført en opgave vedr. nybyggeri, tilbygning, ombygning og reparationer af enhver håndværksmæssig art.

Alle håndværkerfirmaer med tilknytning til byggebranchen kan tilmelde sig som leverandører, og tilbyde deres tjenesteydelser til de kunder som henvender sig med konkrete opgaver.

Håndværkerne tilmelder sig med navn og firmaoplysninger og udvælger de fagområder og distrikter, de ønsker at operere i – opdelt efter postnumre.

For at give kunderne en optimal valgmulighed mellem leverandørerne, skal håndværkeren give oplysninger om eventuelle specialer og færdigheder indenfor sit arbejdsområde. Har håndværkeren en hjemmeside, hvor der bl.a. kan reklameres med afsluttede og veludførte arbejder til fremvisning, vil det være ideelt med en link dertil.

Bygpriser.dk bliver håndværkerens nye sælger, hvor de dagligt kan tjekke deres mail-bokse for forespørgsler på opgaver fra både nye og gamle kunder, hvorefter der skal tages kontakt til kunden eller afgives tilbud, hvis opgaven er konkret formuleret.

Når håndværkeren modtager en forespørgsel, forpligter han sig til at tage kontakt til kunden inden der er gået 3 dage – enten pr. mail eller telefon. Sker det ikke, har kunden ret til at sende forespørgslen til anden side.

NB! Læs fordele for håndværkere og fordele for købere.

Eksempel:
En kunde vil gerne have lavet en tilbygning. Kunden har set markedsføringen af Bygpriser.dk, og ønsker nu via internettet at henvende sig til en egnet leverandør. Kunden går ind på webstedet, afgiver sine personlige oplysninger, og bliver guidet til den side, hvor han afkrydser det arbejdsområde som ønskes udført: Om- og tilbygning. Derefter bliver han præsenteret for de håndværkere, der har tilmeldt sig som leverandører af det pågældende arbejde. Ud fra håndværkernes beskrivelser af deres specialer og ekspertise på det pågældende arbejdsområde vælger han nu to håndværkere som der ønskes kontakt til og tilbud fra. Kunden har – inden der bliver sendt mail til håndværkerne – lavet en beskrivelse af opgaven, så håndværkeren får et overblik over arbejdets omfang.

Kunden har også besvaret spørgsmålet om finansieringsform. Ønskes ombygningen finansieret, vil de tilmeldte banker og kreditforeninger – hvoraf der kan vælges to – få en mail med beskrivelsen af opgaven tilsendt samtidigt med leverandøren.

Både leverandør og financieringsselskab skal nu kontakte kunden inden 3 dage for nærmere oplysninger eller med deres tilbud.

Hermed er formålet med Bygpriser.dk opfyldt. Der er skabt kontakt mellem kunde og håndværker med den ønskede højere kvalitet som resultat.

www.bygpriser.dk vil stadig blive opdateret med merværdi for kunder og håndværkere, nye og måske mere specifikke arbejdsområder og serviceydelser, efterhånden som webstedet bliver mere og mere kendt. Et par er allerede i støbeskeen og vil blive tilgængelige inden længe.

Har du ønsker, forslag og spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Bygpriser.dk

|  Generelt  |  Priser  |  Formularer  |  Links  |